Innovatieve laptoptas voor je MacBook [Advertorial]

unit_portablesHet innovatieve Zweedse merk Unit Portables komt met de oplossing om al je gadgets met bijbehorende adapters en kabels op een slimme, veilige en gestructureerde manier met je mee te nemen.

Het Unit Portables systeem is een modulair systeem van tassen en zakjes dat je kostbare gadgets op een slimme manier structureert en beschermt terwijl je onderweg bent, helemaal hoe jij dat wilt.

Unit 01 is de naam van de allereerste unit. Een stijlvolle en handige tas ontwikkeld voor één van je meest kostbaarste mobiele elektronica: je laptop of MacBook (Pro). Echter, door het Unit Portables systeem worden je andere gadgets en elektronica niet vergeten!

Unit 02 is een universeel (accessoire) zakje voor bijvoorbeeld de adapter van je laptop of MacBook (Pro) en Unit 03 is een zakje speciaal bedoeld voor je telefoon, ongeacht welk merk.

Je kan Unit 01 inrichten en gebruiken hoe jij dat wilt. Unit 02 en Unit 03 zijn te bevestigen aan de buitenkant van Unit 01, maar voor extra veiligheid zijn ze ook te bevestigen aan de binnenkant van Unit 01. Via een innovatief en robuust systeem zijn Unit 02 en Unit 03 snel, makkelijk en veilig aan Unit 01 te bevestigen. Op deze manier weet je waar alles is, heb je makkelijk toegang tot je verschillende gadgets en ben je er zeker van dat alles veilig is opgeborgen.

Je kan Unit 01 aan je hand dragen via het geïntegreerde handvat of aan je schouder met behulp van de verwijderbare schouderband. Unit 01 is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en is geschikt voor een laptop of MacBook (Pro). Verkrijgbaar in twee maten: 13" en 15"en vijf hippe kleuren.

Unit Portables Unit 01-03 (bestaande uit Unit 01, 02 en 03) is als bundel verkrijgbaar bij www.DressMyMac.nl

Unit 04 is een belangrijke toevoeging voor het Unit Portables systeem en beschermt een van je favoriete gadgets: de iPad! Deze unit is te gebruiken als losse tas voor je iPad door het geïntegreerde handvat of kan bevestigd worden aan Unit 01. Unit 04 is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en is geschikt voor iPad en iPad 2.

Unit Portables Unit 04 is los verkrijgbaar bij www.DressMyMac.nl

Unit Portables komt later dit jaar nog met nog meer uitbreidingen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord