Poolse ontwerper ontwerpt concept voor iPhone 5

Ontwerp van de iPhone 5De ontwerper Michal Bonikowski ziet al helemaal voor zich hoe de nieuwe generatie van de iPhone eruit gaat komen te zien. Hij is in ieder geval overtuigd genoeg van zichzelf om realistische productfoto's in elkaar te zetten, met hier het resultaat.

Volgens Bonikowski wordt de iPhone 5 'veilig en voorspelbaar'. Apple kan zich immers na Antennagate niet nog een fout in de productie van de iPhone veroorloven. Daarnaast krijgt de nieuwe generatie van de iPhone, zoals ook al veel eerdere geruchten vermoeden, een groter scherm.

Zoals je kan zien behoudt de iPhone 5 volgens de Poolse ontwerper de stalen zijkant maar daar komt bij dat ook de achterkant uit aluminium bestaat. Dat wijst op het design van de iPad 2. Ook is de achterkant niet plat zoals op de iPhone 4 maar loopt deze bol af zoals we gewend zijn van de iPhone 3G en 3GS.

Aan het ontwerp valt verder op dat de camera zeer laag geplaatst is, net na de grens van de bolle achterkant naar de platte achterkant. Het is vrijwel onwaarschijnlijk dat dit de nieuwe positie voor de camera wordt in de 'officiële' iPhone 5. Dat zal niet passen in de huidige productlijn van Apple.

Het gaat hier voor de duidelijkheid om een fantasievol concept voor de iPhone 5 gemaakt door een Poolse ontwerper. Over hoe de nieuwe iPhone er werkelijk uit gaat zien is nog zeer weinig bekend.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord