Mac OS X Lion vandaag te downloaden in de Mac App Store

Mac OS X LionApple heeft tijdens de bekendmaking van de laatste kwartaalcijfers officieel bekend gemaakt dat Mac OS X 10.7 Lion, de nieuwe generatie van Apple's geavanceerde besturingssysteem, vandaag te downloaden is in de Mac App Store.

De aankondiging werd gedaan door Apple's COO Peter Oppenheimer. Hoe laat de nieuwe software te downloaden is, is nog niet bekend gemaakt. Ook wordt het afwachten of wij bij de lancering van Mac OS X Lion ook een nieuwe MacBook Air kunnen verwachten die geleverd zal worden met Lion.

Inmiddels is in Software-update een update verschenen voor de Migratie-assistent voor Mac OS X Snow Leopard. De officiële beschrijving is als volgt:

"Deze update verhelpt een probleem met het programma Migratie-assistent in Mac OS X Snow Leopard waardoor het niet mogelijk is om uw persoonlijke gegevens, instellingen en compatibele programma's van een Mac met Mac OS X Snow Leopard over te zetten naar een nieuwe Mac met Mac OS X Lion."

Update: Inmiddels is Mac OS X Lion te downloaden in de Mac App Store. Download hieronder of lees meer informatie in ons bericht.

Mac OS X Lion


macosxlion_icoonPrijs: €23,99

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord