KLM update app voor iPhone en iPad naar versie 3.0

KLM app voor iPhone, iPad en iPod touchDe Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM heeft haar eigen officiële applicatie geüpdate naar versie 3.0. Nieuw in de applicatie is onder andere de gepersonaliseerde startpagina, afgestemd op jouw eerstvolgende vlucht of vluchten.

Op de startpagina zie je directe enkele details over de eerstvolgende vlucht. Zo zie je de bestemming en datum van vertrek en kun je kiezen om je boeking te wijzigen, zolang de ticketvoorwaarden dit toelaten. Daarnaast kan je vanuit je de applicatie je stoel wijzigen, meer comfort 'aanschaffen' door een stoel in de Economy Comfort te reserveren en je kunt meer details over de vlucht opvragen.

Naast de bovenstaande toevoegingen aan de applicatie kan je nu ook, direct vanuit de KLM-app, lid worden van het frequent flyer-programma Flying Blue. En natuurlijk kan je nog steeds gebruikmaken van de vertrouwde functies die al aanwezig waren zoals het boeken van een vlucht, inchecken vanaf je iPhone, iPad en iPod touch en nog veel meer.

KLM


Prijs: Gratis!
appcenter_4sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord