Komt Apple met een ultradunne MacBook Pro?

MacBook AirMacRumors laat ons vandaag weten dat zij van betrouwbare bronnen hebben vernomen dat Apple bijna klaar is met het testen van een nieuwe ultradunne notebook. Niet bekend is of dit om een nieuwe MacBook Air gaat of om een nieuwe generatie van de MacBook Pro.

Afgelopen week werden al nieuwe modellen van de MacBook Air geïntroduceerd. Deze dunne laptop heeft zelfs de oude vertrouwende witte MacBook 'vervangen' en is nu als goedkoopste MacBook verkrijgbaar, namelijk voor een prijs van €949,-.

Volgens de bronnen gaat Apple nu het dunne design van de MacBook Air ook naar de MacBook Pro brengen. Daarvoor wordt de optische schijf verwijderd zoals dat ook bij de Air gebeurd is. Er zal een SSD-schijf aan de Pro worden toegevoegd. Dit maakt het apparaat niet alleen dunner maar ook veel lichter.

Verwacht wordt dat in de toekomst alle notebooks voorzien zullen zijn van een ultradun design. Niet voor niets noemt Apple op haar website de volgende woorden over de MacBook Air: "The future of the notebook. Available now."

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord