AppEvent weer van start in september

appevent_september2011Na vier edities van het inmiddels succesvolle AppEvent kunnen we melden dat het evenement volgende maand weer van start gaat. In september kunnen we weer elke dag rekenen op een gratis app van Nederlandse of Belgische bodem. Natuurlijk vind je al deze apps elke dag terug in de database van iLogs.nl en kun je op de hoogte blijven via onze nieuwspagina.

Naast het aanbieden van in totaal dertig gratis applicaties organiseert het AppEvent ook tijdens de volgende editie een aantal westrijden waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Meer informatie over deze wedstrijden volgt nog.

Het AppEvent is opgericht met de bedoeling om apps van bekende en minder bekende Nederlandse of Belgische ontwikkelaars onder de aandacht te brengen. Zonder hulp van het AppEvent kan dit namelijk erg lastig zijn om uit te springen onder inmiddels meer dan 400.000 applicaties.

Het succes van het AppEvent voor ontwikkelaars wordt telkens bewezen. Veel apps belanden dankzij het AppEvent in de top 10 van gratis applicatie in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord