Apple verliest prototype nieuwe iPhone opnieuw

iPhone 4Of het hier gaat om een stunt, een broodjeaapverhaal of dat we het verhaal mogen geloven is een raadsel. Apple is namelijk voor de tweede keer op rij een prototype van de nieuwe generatie van de iPhone verloren. Eerder gebeurde dit bij de iPhone 4 met als gevolg dat het design, dat tijdens de keynote gepresenteerd werd door Steve Jobs, totaal geen verassing meer was.

Ook bij dit verlies is één van de medewerkers van Apple de schuldige én opnieuw werd het prototype achtergelaten in een bar. Het verhaal vertelt ons dat een Apple-medewerker het prototype van de iPhone is verloren in een bar in San Fransisco. Ook deze keer werd het apparaat door iemand anders meegenomen en zou het verkocht zijn voor 200 dollar op een advertentiesite die overigens niet zou willen reageren op het verhaal.

Apple is vervolgens een grootse zoekactie begonnen naar het toestel en heeft uiteindelijk met een ingebouwde locatiezender een adres weten te vinden. Vervolgens zou de politie op dit adres huiszoeking hebben uitgevoerd met geen resultaat. Ook de bewoner beweert niets af te weten van het prototype. Ook na een aanbod van een geldbedrag door Apple bleef de man bij zijn standpunt.

Op dit moment is niet bekend in wiens handen het prototype is. Wordt vervolgd... of niet.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord