AppEvent: DJ voor iPhone, iPad en iPod touch vandaag gratis

DJ voor iPhone, iPad en iPod touchLuisteren naar muziek doen we ons hele leven al en dat zal ook nooit meer veranderen. Moet je nagaan hoe bijzonder muziek kan zijn als twee nummers gecombineerd worden door een DJ. Vanaf vandaag is iedereen DJ want de app DJ voor de iPhone is vandaag gratis te downloaden in kader van het AppEvent!

Over DJ

Mix je muziek met directe toegang tot alle MP3′s en AirPlay ondersteuning!

Ideaal voor feestjes en dansavonden. Deze app maakt van je iPhone of iPod Touch een mengpaneel met twee digitale kanalen. Je kunt als een echte deejay verschillende tunes gaan mixen, met de mp3-bestanden uit je muziek collectie.

Het is niet nodig om muziek op een ingewikkelde manier te importeren, zoals bij andere apps, je kunt elke tune die op je toestel staat direct kiezen.

Je kunt ook een playlist maken, cue points zetten, beats tellen en nog veel meer. Heb je geen inspiratie, dan kun je automatisch mixen, waarbij de software mooie overgangen maakt tussen liedjes. Handmatig de faders bedienen kan natuurlijk ook. Er worden 35 professionele geluidseffecten meegeleverd.

DJ


Prijs: Gratis! (alleen op 05-09-2011)
appcenter_4sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord