De iPhone 4S kopen

iphone4s_apps

De iPhone 4S is de laatste en de meest indrukwekkende iPhone uitgebracht door Apple. Uiteraard is deze bijzondere telefoon ook in Nederland verkrijgbaar bij verschillende providers. Op deze pagina vind je binnenkort alle verkoopinformatie en prijzen van de grootste providers van ons land die de iPhone 4S in combinatie met een abonnement aanbieden.


Op deze pagina:

iphone4s_1_bOver de iPhone 4S

De iPhone 4S vormt de vijfde generatie van de iPhone ontwikkeld door Apple. Het is een verbeterd en uitgebreid model van de iPhone 4 zoals de naam doet vermoeden. De 'S' staat dan natuurlijk voor 'Speed' dankzij de A5-processor die aan het apparaat is toegevoegd. Naast een verbeterde processor zijn er natuurlijk nog veel meer punten die aangeven dat de iPhone de meest indrukwekkende telefoon op aarde blijft. Hieronder worden er enkele behandeld.

A5-snelheid

De iPhone 4S beschikt over de A5-processor die al bekend was van de iPad 2. Dankzij deze snellere processor kan de iPhone tot twee keer sneller werken in vergelijking met de iPhone 4. Dat kan alleen maar in z'n voordeel werken!

Camera

Ook de camera van de iPhone in onderhanden genomen. De iPhone 4S beschikt over een 8-megapixel camera waardoor je nog mooiere foto's kan maken in een hoge kwaliteit. Bovendien is het met deze camera mogelijk om HD-video's te schieten in 1080p.

Naast een verbeterde camera is ook de software van de camera uitgebreid. Het is nu zonder bijkomst van een app uit de App Store mogelijk om foto's bij te snijden en het is mogelijk om ze automatisch te laten verbeteren qua belichting e.d.

Siri

Je zou met Siri bijna denken dat je iPhone tot leven is gebracht. Je kunt met Siri namelijk praten met je iPhone zoals je dat ook tegen een persoon zou doen. Je kunt van alles aan Siri vragen. Zo kun je bijvoorbeeld vragen of de iPhone een sms'je naar je vriendin stuurt dat je wat later aankomt. Of je kunt vragen waar in de buurt een goed Italiaans restaurant te vinden is.

Video

Bekijk hieronder de officiële video van de iPhone 4S:Alle aanbieders op een rij

In Nederland bieden meerdere providers de nieuwe iPhone 4S aan. Hieronder vind je een link naar de productpagina's van de iPhones bij de provider.

hr_schaduw

tmobile_logo

iPhone 4S in het zwart

iPhone 4S in het wit

hr_schaduw

kpn_logo

hr_schaduw

vodafone_logo

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord