Bike Baron voor iPhone en iPad: Stuntende opa op een motor

bikebaron voor iPhone, iPad en iPod touchBike Baron is een spel dat ontwikkeld is door verschillende ontwikkelaars die geweldige apps op hun naam hebben staan. Door deze topontwikkelaars samen te voegen krijg je natuurlijk een uitmuntend goed spel voor iPhone, iPad en iPod touch.

In Bike Baron ben jij de man op de motor. Je gaat behoorlijk stunten op de verschillende parcours, aan jouw de taak om heel aan de overkant aan te komen. Onderweg kom je verschillende obstakels en voorwerpen tegen. Geef gas, leun naar voren of naar achteren en kom met beide wielen op de grond terecht.

Tijdens het spelen van het spel zal er naast een geconcentreerd gezicht ook regelmatig een lach op je gezicht verschijnen. Het spel bevat namelijk ook een goede dosis humor. Zo hoor je grappige geluiden wanneer je bijvoorbeeld van je motor valt en ook de graphics doen het goed.

In elk level zijn drie sterren te verdienen. Elke ster staat voor een prestatie. Zo is er bijvoorbeeld een ster te verdienen voor een snelle tijd of als je alle munten in het level hebt weten te verzamelen.

Bekijk een filmpje van dit spel op onze app-pagina van Bike Baron.

Bike Baron


Prijs: €0,79
appcenter_5sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord