NS update Reisplanner Xtra voor iPhone en iPad naar versie 2.0

NS Reisplanner Xtra voor iPhone, iPad en iPod touchDe Nederlandse Spoorwegen heeft de officiële Reisplanner Xtra app geüpdate naar versie 2.0. Deze nieuwe app biedt een betere functionaliteit en nieuwe functies die het reizen met treinen van NS nog makkelijker maken. Zo sluit de reisplanner nu beter aan op de reisplanner van de website. Je kunt zelf kiezen op welke manier je naar of van het station wilt gaan; lopend, met de fiets etc.

Verder is de startpagina van de app aangepast. Je kunt de volgorde van iconen aanpassen naar je eigen smaak en door middel van badges zie je actuele updates bij een onderdeel. Zo zie je bijvoorbeeld bij 'Storingen' een badge wanneer er een storing voordoet op een traject en de lijst van storingen kan je in de nieuwe versie updaten. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste storingen en oplossingen.

Een goede nieuwe functie is dat de app een seintje kan geven tijdens de treinreis om je eraan te herinneren om uit te checken wanneer je op de eindbestemming aankomt. Daarnaast is het nu mogelijk om je eigen reizen te exporteren naar de agenda op je iPhone, iPad of iPod touch en je kunt een herhaling voor elke reis instellen.

Kortom: een mooie verbetering van de NS!


NS Reisplanner Xtra

Prijs: Gratis!
appcenter_4sterren

» DONWLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord