Nieuw in Appie voor iPhone: Productenvinder

appie app iphone ipad ipod touchSupermarktketen Albert Heijn heeft de officiële app Appie geüpdate naar versie 2.3. Nieuw in deze versie is een testversie van de langverwachte Productenvinder. Met deze functie kan je zoeken binnen een belangrijk deel van het assortiment van Albert Heijn.

Je kunt zowel zoeken op de naam van het product als via de categorie waarin het artikel hoort. Zodra je een product gevonden hebt kan je het natuurlijk direct toevoegen aan je boodschappenlijstje en je ziet de actuele prijs van het product in de winkel. De app bewaart de zoekgeschiedenis zodat je een zoekopdracht snel opnieuw kan uitvoeren wanneer je deze al eens eerder gedaan hebt.

Screenshots

Appie voor iPhone, iPad en iPod touchAppie voor iPhone, iPad en iPod touch

Vooralsnog gaat het hier om een testversie van de Productvinder. Nog niet alle producten uit het assortiment van de grootste supermarkt van Nederland is te vinden in de nieuwe functie.

De nieuwe Productenvinder is naast de Appie-app ook te vinden op de website van Appie (www.ah.nl/appie) die perfect te gebruiken is op de iPad. Deze website biedt op de iPad dus een mooi alternatief voor de Appie-app die (nog) niet geoptimaliseerd is voor de iPad.


Appie

Prijs: Gratis!
appcenter_5sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord