Het heerlijke avondje: de leukste Sinterklaas-apps voor je iPhone en iPad

sinterklaas strooigoedHet jaarlijkse, heerlijke avondje staat weer de deur, of beter gezegd: de zak staat alweer bijna voor de deur! Sinterklaas en zijn pieten zijn niet alleen op 5 december op straat te vinden maar natuurlijk ook op je iPhone, iPad en iPod touch. Van apps om met Sinterklaas te bellen tot apps om vrolijk mee te zingen met alle Sinterklaasliedjes. Heb je geen inspiratie om een geweldig sinterklaasgedicht op papier te zetten? De iPhone, iPad en iPod touch schieten je te hulp! Wij stellen graag de leukste apps voor Sinterklaas aan je voor, of je nou lief of stout bent geweest.

Sint Chef

De geur van kruidnoten en pepernoten komen ons tegemoet op vijf december! Met Sint Chef heb je leukste en lekkerste Sinterklaas-recepten altijd bij de hand. Dit jaar maak je dus gemakkelijk je eigen banketstaven voor het gezellige avondje! Je vind in totaal 30 heerlijke recepten in Sint Chef met allemaal een duidelijke uitleg over de bereidingswijze.

Prijs: € 1,59

» DONWLOADENSint Spelletje

Een race waarin Sinterklaas tijdens zijn pieten strijdt is te vinden in Sint Spelletje. Normaal werken deze twee partijen natuurlijk prima samen alleen zijn ze in dit spel voor eenmaal vijanden van elkaar. Het spel is simpel en duidelijk. Wie het eerst het huis bereikt is de grote winnaar.

Prijs: Gratis!

» DONWLOADENDe Sint Videobelt

Laat je kinderen versteld staan met De Sint Videobelt! Met deze app doe je hen namelijk geloven dat Sinterklaas belt naar je eigen iPhone en een videogesprek begint. Je kunt het standaardgesprek afspelen maar je kunt ook je eigen tekst opnemen om Sinterklaas uit te laten spreken tijdens het gesprek.

Prijs: Gratis!

» DONWLOADENiSint - Sinterklaasliedjes

Met Sinterklaas zingen we natuurlijk met alle Sinterklaasliedjes mee, vooral op pakjesavond. Met iSint heb je alle songteksten van alle Sinterklaasliedjes bij de hand. Nooit meer een excuus waarom je niet meezingt.

Prijs: Gratis!

» DONWLOADENSinterklaas Dobbelspel

Dobbelen is een vaakgespeeld spel tijdens Sinterklaas. Met vrienden en familie verdelen jullie alle cadeautjes op een spannende manier met het Dobbelspel. Dit spel is dit jaar ook op je iPhone, iPad en iPod touch verkrijgbaar. Je gooit de dobbelstenen en je krijgt meteen de regel te zien.

Prijs: € 0,79

» DONWLOADENMick's Rijmwoordenboek

Rijmen voor een Sinterklaasgedicht kan knap lastig zijn. Gelukkig is er je iPhone, iPad en iPod touch om je uit de brand te helpen. Met Mick's Rijmwoordenboek heb je snel een woord gevonden dat rijmt zodat je het gedicht binnen no-time klaar hebt!

Prijs: € 0,79

» DONWLOADENAppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord