PingChat voor iPhone gaat over in Touch

Touch App iPhone iPad iPod touchPingChat, één van de concurrenten van WhatsApp, is niet meer. De dienst gaat verder met een nieuwe naam en een totaal nieuw uiterlijk. Alle account van alle PingChat-gebruikers worden geüpgrade naar Touch. Alle contactpersonen en gesprekken blijven daarbij natuurlijk behouden en het is uiteraard nog steeds mogelijk om deze vrienden berichten te sturen.

Bij een nieuwe naam horen nieuwe functies. Naast de mogelijkheid om berichten te versturen en groepsgesprekken te starten is het nu mogelijk om met Touch ervaringen te delen zoals de app dit noemt. Je kunt met deze nieuwe functie één of meerdere foto's delen als fotoalbum met vrienden naar keuze. En wanneer je vrienden een album met jou delen, dan kan je via Touch hierop reageren.

En dan is er natuurlijk het nieuwe uiterlijk dat meteen opvalt aan de overgang van PingChat naar Touch. De zwarte interface van PingChat heeft plaatsgemaakt voor een lay-out van rode en lichte kleuren van Touch. Het uiterlijk van de app ziet er daarmee een stuk gelikter uit. Ook het icoontje van de app is aangepast.

Screenshots

Touch voor iPhone, iPad en iPod touch

PingChat is naast de iPhone ook op de andere platformen Android en BlackBerry geüpgrade naar Touch.


Touch

Prijs: Gratis!
appcenter_4sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord