Microsoft OneNote nu ook beschikbaar voor iPad

notepad voor iPadMicrosoft OneNote, de applicatie waarmee je notities aanmaakt en bewaart, is na de iPhone nu in een aparte applicatie ook beschikbaar voor de iPad. Met OneNote kan je van alles vastleggen dat onderweg in je opkomt zoals ideeën en herinneringen maar de app is ook uitstekend te gebruiken om standaard notities aan te maken zoals boodschappenlijstjes.

Je kunt van alles aan een notitie toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een kaart, foto, opsommingstekens en selectievakjes om binnen een notitie één of meerdere takenlijsten te gebruiken. De aangemaakte notities zijn doorzoekbaar zodat je ze snel weer kunt opvragen.

Screenshot

NotePad voor iPad

Je kunt in totaal maximaal 500 notities aanmaken, openen en bewerken. Wanneer je de limiet bereikt hebt en je OneNote wilt blijven gebruiken om nieuwe notities aan te maken, kan je vanuit de app OneNote voor onbeperkt gebruik aanschaffen voor €11,99. Wanneer je er niet voor kiest om de volledige versie aan te schaffen kan je natuurlijk wel al je eerder gemaakte notities blijven openen en verwijderen.


Microsoft OneNote voor iPad

Prijs: Gratis!
appcenter_4sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord