StreamBoard voor iPhone: zie alleen tweets die jou interesseren

streamboard voor iPhone, iPad en iPod touchEen groot aantal tweets die in jouw tijdlijn verschijnen op Twitter zijn voor jou niet eens de moeite waard om te lezen omdat ze je simpelweg niet interesseren. Met StreamBoard creeër je je eigen tijdlijn gebaseerd op jouw interesse. Deze app voor iPhone & iPad laat namelijk alleen de tweets zien van alle Twitteraars ter wereld die aan jouw zoekcriteria voldoen.

StreamBoard werkt met een zoekfilter waarmee het mogelijk is om op bepaalde zoekwoorden, hashtags en al het andere dat jij graag wilt vinden te zoeken. StreamBoard geeft dan alle tweets weer die aan je zoekcriteria voldoen in een lijst die jijzelf niet hoeft te refreshen. Alle nieuwe tweets komen namelijk automatisch in de lijst te staan.

Je vraagt je nu vast af wat dan het verschil is tussen de zoekfunctie van StreamBoard en de 'officiële' zoekfunctie van Twitter. De zoekfunctie van StreamBoard biedt nog veel meer mogelijkheden. Je kunt namelijk in het filter aangeven op welke taal of locatie je wilt zoeken en je kunt aangeven dat je alleen tweets wilt zien van Twitteraars die een, door jou bepaald, minimum aantal volgers hebben.

De universele app werkt alleen met iOS 5.0. Dit maakt het mogelijk om met je eigen Twitter-account te reageren op tweets die je dankzij de zoekfunctie van StreamBoard hebt gevonden en het is mogelijk om deze te retweeten.


StreamBoard

Prijs: € 1,59
appcenter_3sterren

» DONWLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord