ING Bankieren voor iPhone en iPad nu ook met spaarrekeningen

ING bankieren iphone ipad ipodHet is vanaf vandaag mogelijk om door middel van een update ook je spaarrekeningen te beheren in de ING Bankieren app voor iPhone, iPad en iPod touch. Je ziet alle af- en bijschrijvingen van je spaarrekeningen, je kan het spaarsaldo checken en je kan natuurlijk geld overmaken van en naar je spaarrekening. ING voorziet met de nieuwe update in behoeften van gebruikers van ING Bankieren. Het toevoegen van een spaarfunctionaliteit was namelijk een veelgehoorde wens.

Naast het toevoegen van de spaarfunctionaliteit zijn er nog enkele andere zaken aangepast in de app. Wanneer je sessie om veiligheidsredenen is verlopen wanneer je de app opnieuw opstart, kom je nu vanzelf terecht op de startpagina van de app. Je kunt dan meteen opnieuw inloggen. Ook zijn enkele bugs verholpen.

Begin volgend jaar zal ING ook een adresboek toevoegen aan de app. Dan verloopt het overmaken van geld nog sneller en gemakkelijker.

Inmiddels hebben veel klanten van ING de app gedownload naar hun smartphone. In totaal is de app meer dan 450.000 keer gedownload en loggen er dagelijks tussen 150.000 en 200.000 klanten in via de app.


ING Bankieren

Prijs: Gratis!
appcenter_4sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord