KLM Passport: maak korte video's van je mooiste reisfoto's

klm passport app iphone ipad ipod touchKLM heeft een nieuwe applicatie voor de iPhone gelanceerd, KLM Passport. Met deze nieuwe app kan je van enkele vakantiefoto's een korte video maken waarin alle foto's terugkomen. Voor elke video krijg je dan een stempel in jouw KLM Passport waarna je een mooie, unieke verzameling creeërt van al je gemaakte reizen over de hele wereld, of je nou wel of niet met KLM vliegt.

Je begint door een thema voor de video te selecteren. Je hebt de keuze uit in totaal zeven verschillende thema's. Wanneer je een keuze gemaakt hebt, kies je de bestemming(en) die je hebt bezocht en kan je 10 tot 15 reisfoto's of 1 filmpje selecteren uit de albums op je iPhone die je graag in de video terug wilt zien. Voeg vervolgens een titel toe, je naam, eventueel credits die aan het einde worden weergegeven en de app maakt automatisch een video in het door jou gekozen thema.

De app laat eerst altijd een voorbeeld van de video zien alsvorens je deze toevoegt aan je verzameling. Wanneer je tevreden bent met het resultaat en je de video toevoegt aan je KLM Passport, kan je deze delen met je vrienden op Facebook en/of je kan hem naar de filmrol van je iPhone sturen.

Screenshots

KLM Passport

In de verzameling van alle video's zie je behalve de data van de reis ook de afstand die je hebt afgelegd van vertrek- naar eindbestemming. Onderaan zie je hoeveel kilometer je in totaal hebt afgelegd van alle reizen bij elkaar.

Een groot voordeel is dat het maken van video's offline werkt. Dit maakt het mogelijk om op je terugvlucht naar huis alvast een video te maken van de vakantie die je net achter de rug hebt. Opvallend detail is dat de applicatie, ontwikkeld door onze eigen KLM, de Nederlandse taal niet ondersteunt. Al met al is KLM Passport natuurlijk een prima app om eenvoudig een compilatie van enkele vakantiefoto's te maken en bij te houden waar je allemaal al geweest bent.


KLM Passport

Prijs: Gratis!
appcenter_4sterren

» DONWLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord