iTunes 12 dagen cadeaus: boek 'De jongen in de gestreepte pyjama' gratis

De jongen in de gestreepte pyjamaOp deze vierde dag van iTunes 12 dagen cadeaus kunnen we een gratis boek voor iBooks op onze iPhone, iPad en iPod touch downloaden. Het mooie en bijzondere boek 'De jongen in de gestreepte pyjama', vertaald vanuit het Engelse 'The Boy in the Striped Pyjamas', kan je vandaag nog zonder te betalen binnenhalen.

Het boek is inmiddels verfilmd en is dit jaar op de Nederlandse televisie langsgekomen. Het verhaal speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog in Berlijn en gaat over een bijzondere vriendschap tussen twee jongentjes. De beschrijving van het boek luidt als volgt:

"De jongen in de gestreepte pyjama begint in Berlijn in 1943. Als de negenjarige Bruno op een dag uit school komt, zijn al zijn spullen in kratten gepakt. Hun nieuwe huis staat naast een hek dat zich uitstrekt zover het oog maar reikt, een hek dat Bruno afschermt van de vreemde mensen die hij daarachter ziet bewegen. Op een van zijn ontdekkingstochten ontmoet Bruno een jongen wiens leven en omstandigheden zeer verschillen van dat van hem. Toch sluiten de jongens vriendschap..."

Het book is alleen te lezen met iBooks op een iOS-apparaat.


De jongen in de gestreepte pyjama

dejongenindegestreeptepyjama_icoonPrijs: Gratis! (alleen op 29-12-2011)
appcenter_5sterren

» DOWNLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord