AppEvent: Moppentrommel voor iPhone vandaag gratis

moppentrommel_appEen nieuw jaar is aangebroken en daarmee ook een nieuw AppEvent! In januari 2012 kan je namelijk tijdens het AppEvent elke dag een gratis app downloaden, ontwikkeld door een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar. Daarmee worden deze apps meer onder de aandacht gebracht onder het publiek want dat is met inmiddels enorme aantal apps in de App Store een lastige klus.

Vandaag kan je een portie goede humor gratis naar je iPhone, iPad en iPod touch downloaden. De app 'Moppentrommel' is namelijk vandaag aan de beurt en opent daarmee het AppEvent.

Over Moppentrommel

De Moppentrommel bevat meer dan 3000 Nederlandstalige moppen en dit aantal blijft groeien omdat er wekelijks meer moppen bijkomen. Ook jij kan meehelpen om het aantal moppen te verhogen door zelf ook je allerbeste moppen in te sturen.

Wanneer een mop goed bij jou in de smaak valt en je deze vaker terug wilt vinden, kan je een mop toevoegen aan je favorieten. Ook kan je ze meteen sturen en delen met je vrienden en je kan je persoonlijke sterrenbeoordeling aan elke mop geven.

Screenshots

Moppentrommel


Moppentrommel

Prijs: Gratis! (alleen op 01-01-2012)
appcenter_4sterren

» DOWNLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord