TweetyPop voor iPad: bladeren op een unieke manier door je Twitter-timeline

tweetypop appEen opvallende en vooral unieke Twitter-cliënt voor iPad is TweetyPop voor iPad. De applicatie bestaat al een tijdje maar is tot 3 januari (morgen dus) gratis verkrijgbaar in de App Store. TweetyPop vindt het vooral belangrijk dat het lezen van tweets in jouw persoonlijke timeline op Twitter leuk moet zijn. Andere applicaties laten dat volgens de ontwikkelaar vaak na.

TweetyPop maakt het lezen van tweets wel leuk. Alle tweets verschijnen namelijk niet in een lijst maar verschijnen als balonnen is een 3 dimensionale ruimte. Je kunt in deze 3D-ruimte door de tijd reizen en dus door alle oude en nieuwe tweets. Reizen door de tijd kan door middel van de pijlen rechts- en linksonder of door de schuifbalk rechts in het scherm.

Wanneer je een tweet gelezen hebt, kan je deze zelf uit het scherm verwijderen door deze uit de ruimte te slepen. Nieuwe tweets komen dan automatisch in beeld. Je kunt vanuit TweetyPop natuurlijk ook reageren op tweets, ze aan je favorieten toevoegen en profielen weergeven.

Ook andere functies die standaard zijn te vinden op Twitter vind je in TweetyPop. Zo kan je zoeken naar tweets op trefwoord of via je locatie bij jou in de buurt. Maar TweetyPop bevat ook unieke functies zoals de Screensaver mode waarin automatisch door nieuwe tweets gebladerd wordt.

Video

Ook als je geen behoefte hebt aan deze manier van het lezen van tweets kan je TweetyPop nog steeds gebruiken als Twitter-cliënt op je iPad. Je kunt namelijk gemakkelijk schakelen tussen de 3D-ruimte met balonnen en de normale lijstweergave die we gewend zijn.


TweetyPop

Prijs: Gratis! (alleen tot 03-01-2012)
app_beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord