Officiële Schiphol-app voor iPhone geüpdate naar versie 2.0

schiphol appDe Amsterdamse luchthaven Schiphol heeft de officiële app voor iPhone een update gegeven. In versie 2.0 vind je een tal van nieuwe functies en de app is middels de update geschikt gemaakt voor iOS 5. De app bevat daarnaast nu verbeterde, interactieve plattegronden van de luchthaven, je vindt nu ook vluchtinformatie van andere vliegvelden en nieuwe content is aan de app toegevoegd.

De meeste nieuwe functies hebben te maken met sociale media en contact via SMS en e-mail. Je kunt namelijk nu in de Schiphol-app inloggen met je Twitter-, Facebook- en LinkedIn-account. Daarna kan je je eigen vluchten toevoegen aan je tijdlijn op Twitter of aan je prikbord op Facebook. Naast de sociale netwerken bestaat in de app nu ook de functie om contacten op de hoogte te houden van je geplande vlucht via SMS of e-mail. Je kunt iemand dan bijvoorbeeld direct laten weten dat de vlucht vertraging heeft.

Screenshots

Schiphol voor iPhone

Naast de bovengenoemde functies kan je in de Schiphol-app nu ook je vlucht volgen vanaf een bestemming naar Schiphol. Ook is het nu mogelijk om een parkeerplaats op de luchthaven of een Travel Taxi te reserveren. Ten slotte kan je gebruikmaken van unieke kortingvouchers die je op Schiphol kunt besteden.


Schiphol Amsterdam Airport

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord