AppEvent: Roxie's a-MAZE-ing Vacation Adventures voor iPhone vandaag gratis

roxie'sBen je klaar voor een nieuw avontuur op je iPhone? Vandaag kan je in kader van het AppEvent het spel 'Roxie's a-MAZE-ing Vacation Adventures' voor niks downloaden in de App Store. Het spel belooft uren lang speelplezier voor jezelf én eventueel je eigen kinderen. Download het spel vanavond nog, daarna verandert de prijs namelijk weer naar €2,39.

Over Roxie's a-MAZE-ing Vacation Adventures

"Roxie's a-MAZE-ing Vacation Adventures" is een interactieve reis, een spannende combinatie van een doolhoof en een 'I Spy' puzzel, waar het hele gezin plezier aan beleeft.
Je reis begint per auto, Je zult je weg moeten vinden door de verschillende landschappen en steden.
Je treft uitdagingen waarbij je onder andere gebruik zult maken van vliegtuigen, boten en luchtballonnen om je weg te vervolgen in dit "a-MAZE-ing" avontuur.

Tijdens je reis kun je zoeken naar letters, getallen, pinguins, ijscowagens en vele andere leuke verassingen. Elke keer dat je speelt zul je weer nieuwe dingen tegenkomen.

Screenshot

Jij en je kind zullen uren plezier hebben, en zelfs een leerzame ervaring. Naast het vinden van je weg door het doolhof, kun je ook de prachtige tekeningen bewonderen die Roxie voor deze app heeft gemaakt, waardoor het een echt opmerkelijk en bijzonder interactief avontuur wordt.


Roxie's a-MAZE-ing Vacation Adventures

Prijs: Gratis! (alleen op 09-01-2012)

» DOWNLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord