Maastricht Bereikbaar voor iPhone en iPad: actuele reishulp voor reizigers van, in en naar Maastricht

maastricht bereikbaar appEen bezoek aan Maastricht wordt gemakkelijker met Maastricht Bereikbaar voor iPhone en iPad. In deze app vind je actuele reisinformatie voor reizigers die reizen naar, van of in Maastricht. In de app vind je onder andere verwachtingen van de drukte in de binnenstad, een reisadvies voor de huidige week en het weerbericht voor Maastricht.

Je kunt kiezen uit drie verschillende transportmiddelen waarmee je wilt reizen. Je hebt de keuze uit de auto, fiets en het openbaar vervoer. Wanneer je kiest voor de auto krijg je informatie over parkeren, files en huidige werkzaamheden. Alle onderdelen kunnen worden weergegeven als kaart of als lijstweergave. In het onderdeel parkeren zie je voor elke parkeergarage hoeveel plaatsen nog vrij zijn. Zo kan je direct je keuze maken van welke garage je gebruik gaat maken.

Screenshots

Maastricht Bereikbaar

In de onderdelen fiets en openbaar vervoer vind je respectievelijk alle fietsenstallingen in de stad en de vertrekinformatie van de twee treinstations in Maastricht.

Maastricht Bereikbaar is daarmee een uitstekende app om goed voorbereid een bezoek te brengen aan Maastricht of voor bewoners van de stad. Laten we hopen dat snel meer Nederlandse steden dit voorbeeld zullen volgen.


Maastricht Bereikbaar

Prijs: Gratis!
app_beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord