T-Mobile brengt officiële My T-Mobile app uit voor iPhone

my t-mobile appVoor houders van een abonnement bij T-Mobile en voor gebruikers van T-Mobile Prepaid hebben we vandaag goed nieuws. De provider heeft vandaag namelijk de applicatie 'My T-Mobile' gelanceerd in de App Store. In de app krijg je met je T-Mobile-account toegang tot allerlei informatie en functies. De app is gratis te downloaden.

Om de applicatie als klant van T-Mobile te gebruiken heb je een My T-Mobile-account nodig. Het is echter niet mogelijk om met je gebruikersnaam en wachtwoord de app binnen te komen. Je moet hiervoor via de website een aparte pincode aanvragen. Zodra je deze hebt, kan je in de app met je gebruikersnaam en de ontvangen pincode inloggen.

In My T-Mobile op de iPhone heb je toegang tot allerlei functies die ook bestaan op de website. Zo heb je inzicht in je belstatus en kan je toegang krijgen tot facturen van maximaal 6 maanden geleden. Daarnaast vind je in de applicatie het laatste T-Mobile nieuws, kan je Wi-Fi hotspots in de buurt vinden en kan je een routebeschrijving gebruiken naar een hotspot of T-Mobile Shop.

Screenshots

My T-Mobile iPhone

T-Mobile belooft in de toekomst nog meer functies naar de iPhone-app te brengen, zoals het aanpassen van je abonnement binnen de app.


My T-Mobile

Prijs: Gratis!
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN

 

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord