Twee portretfoto's combineren en mengen met Face Switch voor iPhone

face switch appTwee gezichten van twee bekenden samen gecombineerd tot één gezicht, hoe zou dat eruit zien? Kom er achter met Face Switch voor de iPhone. Met deze bijzondere applicatie kan je twee portretfoto's van twee verschillende personen samenvoegen tot één. Je mengt en combineert daarbij beide gezichten en het resultaat kan behoorlijk hilarisch zijn!

De app is simpel en intuïtief in elkaar gezet. Je voegt twee portretfoto's toe, de app localiseert automatisch de plaats van de ogen en herkent daarmee automatisch de gezichten en legt deze op elkaar. Je krijgt vervolgens één van de portretfoto's te zien en je kunt daarna zelf bepalen welke delen van de portretfoto je wilt mengen met de andere foto.

Screenshots

Face Switch iPhone

De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld met Face Switch een dame een snor of baard geven en een man mooi, lang vrouwenhaar. Ook kan je met een foto van jezelf bekijken hoe de haarstijl van een familielid of vriend bij jou staat.

Wanneer je tevreden bent met het gemaakte eindresultaat kan je deze opslaan in je filmrol en delen met je vrienden via Facebook, Twitter en andere bekende sociale diensten. Standaard bevat de app al voorbeeld portretfoto's om alvast een beetje te experimeteren met de mogelijkheden van de app.


Face Switch

Prijs: € 0,79
app beoordeling_5sterren

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord