Ook C1000 brengt eigen app voor iPhone en iPad uit

c1000 appNa het succes van Appie van Albert Heijn heeft C1000 nu ook een officiële app in de App Store voor iPhone en iPad. In de app vind je functies die ook in Appie zijn te vinden. Zo is het uiteraard mogelijk om een boodschappenlijstje aan te maken en deze wordt realtime gesynchroniseerd. Het is met C1000 voor iPhone en iPad dus ook mogelijk om thuis nog een boodschap toe te voegen aan het lijstje als tegelijkertijd je partner boodschappen doet in de winkel.

Alle producten die je toevoegt aan je boodschappenlijstje kan je op looproute sorteren gebaseerd op het filiaal waar jij boodschappen doet. Je slaat je eigen C1000 namelijk in de app op als 'Mijn C1000' waarna je contactinformatie van het filiaal kan vidnen en andere handige informatie zoals openingstijden, hoe lang de winkel op dit moment nog open is en je kan een route naar de winkel plannen.

Screenshots

C1000 voor iPhone iPadC1000 iPhone iPad

Een overzicht van de huidige C1000-acties en de aanbiedingen van de week kunnen natuurlijk niet ontbreken in de app net als een hele hoop recepten. Producten in de aanbiedingen en ingrediënten voor een gerecht kan je direct toevoegen aan je boodschappenlijstje. Op dit moment kan je in de C1000-app bijna 1400 recepten vinden.

De werking van de app lijkt dus in het algemeen erg op Appie alleen is de app van C1000 ook geoptimaliseerd voor de iPad, Appie is dit niet. Het is nu wachten tot de applicatie van moederbedrijf Jumbo te downloaden is in de App Store. Ook is de vraag of C1000 het voorbeeld van AH gaat volgen met het testen van Wi-Fi in de winkel om het gebruik van de app in de supermarkt ten goede te komen.


C1000

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord