Binnenkort op iLogs.nl: Rubrieken met apps

iLogs.nlIn het nieuwe jaar 2012 willen we iLogs.nl blijven opbouwen en waar nodig verbeteren. Om het aantal van apps voor iPhone en iPad in onze database te laten groeien zullen we binnenkort beginnen met het schrijven van rubrieken op iLogs.nl. Op deze manier willen we ook het aantal artikelen op ons blog gaan verhogen om zo nog meer bezoekers te trekken.

In de komende weken zullen we enkele rubrieken gaan testen en publiceren op ons blog. De inhoud van de rubrieken is voor ons al bekend en elke rubriek draait natuurlijk om apps voor iPhone, iPad en iPod touch. Hoe wij onze rubrieken gaan presenteren (denk aan herkenbaarheid e.d.) en hoe ze gaan heten, dat zijn punten waar we nog aan werken. Over de naam van één rubriek zijn we al uit: in de rubriek 'Apps Voor Niks' vind je apps die op de dag van vandaag of voor een kleine periode gratis te downloaden zijn. Uit andere websites blijkt dat zo'n soort rubriek altijd erg populair bij de bezoekers is.

Een eerste editie van 'Apps Voor Niks' zal zeer binnenkort op onze website verschijnen. Uiteraard zullen in deze rubriek alléén (tijdelijk) gratis apps besproken worden die volgens  ons noemenswaardig zijn. De apps worden toegelicht met een korte beschrijving, eventueel enkele screenshots of een video en een link naar de app in onze database. Op die database-pagina vind je, zoals misschien al bekend voor je is, altijd screenshots of een video en ook vind je daar de download-link voor de app.

Andere rubrieken naast 'Apps Voor Niks' zullen later volgen en ook de presentatie van 'Apps Voor Niks' zal de eerste weken nog niet verschillen van die van een normaal nieuwsartikel. Wel zal natuurlijk de naam 'Apps Voor Niks' in de titel van het nieuwsartikel te vinden zijn om de rubriek herkenbaar te maken.

Mocht jij nog interessante ideeën hebben voor een rubriek of wil je graag meehelpen aan een rubriek, dan horen we dat natuurlijk hééél graag van je via het contactformulier.

Graag willen we ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe redacteur Mees de Kuiper welkom te heten tot ons team. Wij wensen hem veel succes bij het schrijven van artikelen. Daarnaast willen wij Tim Barendts bedanken voor zijn inzet. Hij schreef namelijk onlangs zijn laatste artikel voor iLogs.nl.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord