Apps Voor Niks: Cross Fingers, UnArchiver, Jambalaya en Rapidnote vandaag gratis

apps voor niksZoals aangekondigd, vandaag de allereerste editie van onze nieuwe rubriek 'Apps Voor Niks'. In deze rubriek behandelen we enkele apps voor iPhone, iPad en iPod touch die alleen vandaag of voor een korte periode gratis verkrijgbaar zijn in de App Store. Vandaag een puzzelspel, unzip-applicatie en meer in Apps Voor Niks!


Cross Fingers

Cross Fingers is een puzzelspel waarbij je een figuur compleet moet maken door deze op de juiste manier op te vullen met blokken die verschoven kunnen worden. Daarbij moet je obstakels verwijderen en zo goed kunnen nadenken hoe je één van de 510 op de juiste manier gaat oplossen.

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


UnArchiver

UnArchiver is een uitgebreide en complete unzip-applicatie voor je iPhone, iPod touch én iPad. Het design van de applicatie ziet er gelikt uit en je kunt met deze app veel verschillende formaten van bestanden uitpakken.

Andersom werkt natuurlijk ook. Met UnArchiver kan je namelijk ook bestanden juist inpakken in een. zip-bestand bijvoorbeeld.

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


 

Jambalaya

In Jambalaya voor iPhone en iPad is het bedoeling zo veel mogelijk woorden te maken van een bepaald aantal gegeven letters. Helaas het spel op dit moment alleen te spelen met Engelse woorden en dus misschien wel een ideale manier om je woordenschat van de Engelse taal te verbeteren en jezelf te testen in je Engelse woordenkennis.

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


 

Rapidnote Premium

Snel een notitie maken? Dat kan met Rapidnote Premium voor iPhone. Met deze app kan je snel een notitie tikken maar ook tekenen met je vinger en je kan foto's toevoegen aan een notitie om meer woorden in één te noteren.

Met Rapidnote is het daarnaast ook mogelijk om een boek of uitdraai te 'scannen' door foto's te maken van de tekst op de bladzijdes met de camera van je iPhone en deze worden door Rapidnote vervolgens omgezet in een .pdf-bestand.

Prijs: Gratis!
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord