Apps Voor Niks: Fotoyaki, Panoramic Web Browser en Little Rockets vandaag gratis

apps voor niksVandaag in Apps Voor Niks: een app waarmee je foto's vanaf je iPhone of iPod touch op een snellere manier kan delen via Twitter en Facebook, een iPhone-browser waarmee je fullscreen kan browsen en een spelletje waar je raketten helpt een nieuw thuis in de ruimte te vinden. Deze apps zijn vandaag of voor een korte periode gratis te downloaden in de App Store.

Fotoyaki

Foto's delen met je vrienden is iets dat de meesten van ons wel eens graag doen. Met Fotoyaki voor iPhone kan je je eigen foto's op een snellere manier delen met je vrienden. Je kunt foto's kiezen vanuit je filmrol maar je kunt ook binnen Fotoyaki een foto maken. Daarna kan je een effect toevoegen, eventueel de foto bijsnijden of je laat hem onbewerkt als het plaatje al mooi genoeg is.

Fotoyaki is naadloos geïntegreerd met Facebook en Twitter om foto's op deze sociale netwerken te delen maar je kunt een foto ook gewoon ouderwets delen via e-mail met Fotoyaki.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


Panoramic Web Browser

Browsen op je iPhone doen de meeste natuurlijk met de ingebouwde Safari-app. Maar in de App Store zijn natuurlijk genoeg alternatieve browsers te vinden waar Panoramic er één van is. De voornaamste functie die Panoramic biedt in de mogelijkheid om fullscreen te browsen op internet.

Een nadeeltje van de app is dat je standaard werkt met drie tabbladen. Je kunt dit aantal niet verminderen of verhogen. Leuke toevoegingen zijn de bewegende achtergronden die in de app beschikbaar zijn.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


Little Rockets

Ben jij de redder van de Little Rockets? Zij zijn namelijk hun planeet kwijtgeraakt en zijn nu op zoek naar een nieuw thuis. Verzamel onderweg op hun reis zo veel mogelijk brandstof en vermijdt verschillende vijanden.

little rockets iphone

De kleine raketten vliegen alsmaar door en zijn niet te stoppen. Je stuurt alleen hun bewegingen aan door pijlen te plaatsen in hun banen om de raketten de juiste weg te wijzen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord