Nieuw: Abonneer jezelf vanaf vandaag op iTunes Match

itunes matchHet is zover: iTunes Match is vanaf vandaag ook in Nederland beschikbaar! De nieuwe dienst, die overigens wel al in andere landen te gebruiken was, is voor €24,99 per jaar te gebruiken. Je kunt jezelf abonneren via iTunes.

Met iTunes Match sla je je muziekbibliotheek op in iCloud, inclusief de muziek van cd's die je hebt geïmporteerd, zodat je waar dan ook en wanneer dan ook van je verzameling kan genieten op je iOS-apparaten, computer of Apple TV.

iTunes Match controleert je gehele iTunes-bibliotheek op nummers die op een andere manier dan via de iTunes Store zijn verkregen. Deze nummers worden dan automatisch alsnog omgezet naar iTunes-muzieknummers (het zogeheten 'matchen') en komen beschikbaar in iCloud. Nummers die niet matchen worden naar iCloud geüpload vanuit iTunes, maar dit neemt dan wel iCloud-opslagruimte in beslag.

Je kunt maximaal tien apparaten toevoegen waarop je iTunes Match kan gebruiken. Ook zit er een limiet op van 25.000 nummers.

iTunes Match biedt als voordeel dat je overal toegang hebt tot je muziekbibliotheek maar ook nummers die je bijvoorbeeld vab een cd hebt geript van een lage kwaliteit worden hiermee omgezet in de kwaliteit van muziek uit de iTunes Store.

Lees meer informatie over iTunes Match op de Engelse Apple-website.

iTunes Match

» ABONNEER JEZELF OP ITUNES MATCH

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord