Perfecte groepfoto's maken met GroupShot voor iPhone

group shot appHet kan iedereen overkomen die een groepsfoto wil maken: niet één van de gemaakte foto's is perfect omdat mevrouw op de ene foto haar ogen gesloten heeft en meneer op de andere foto net zijn vingers nog even door z'n haar strijkt. Dit probleem behoort tot de verleden tijd met GroupShot voor je iPhone en iPod touch. Met deze app kan je zonder professionele kennis van alle gemaakte groepsfoto's, één perfecte groepsfoto maken.

Kies simpelweg in de app alle foto's uit de reeks van gemaakte groepsfoto's en kies daarvan de beste. In deze foto kan je met je vinger het gezicht inkleuren die niet is gelukt. Vervolgens herkent de app automatisch het gemarkeerde gezicht in de andere foto's uit de reeks waarna je hieruit het beste gezicht kiest. Deze stappen kan je herhalen totdat je alle gezichten perfect op de foto hebt staan. Bekijk hieronder de trailer om het in praktijk te zien.

Trailer

Nadat je eindelijk zelf de perfecte foto hebt gecreeërd kan je het resultaat delen via Twitter of Facebook of e-mailen. Opslaan op je filmrol kan natuurlijk ook!


GroupShot

Prijs: € 0,79
app beoordeling_5sterren

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord