Houd je werkdag bij op je iPhone met TimeStamps

timestamps appWil je op een snelle en makkelijke manier je werkdag bijhouden en zo altijd inzicht hebben op welke tijden je hebt gewerkt en op welke dag je hebt overgewerkt? TimeStamps voor iPhone maakt het mogelijk dankzij een intuïtieve interface en handige functies. De app is vanaf vandaag voor een korte periode gratis te downloaden voor je iPhone en iPod touch om te vieren dat een nieuwe versie van de app bij Apple is ingediend en op dit moment op goedkeuring wacht.

Bij het begin van je werkdag druk je in de app op de grote knop. De teller van de werkdag gaat dan lopen. Naast de grote knop vind je ook een knop voor pauze, geoorloofde absentie en een knop voor een bezoek aan de dokter. Deze drie knoppen kan je indrukken onder werktijd en kan je weer uitzetten zodra je terug bent van pauze of van de dokter. De app kan op deze manier onder andere bijhouden wanneer je pauze had en dit verwerken in de gegevens.

Screenshots

TimeStamps iPhone

Wanneer je werkdag tot een einde is gekomen en je op het punt staat om naar huis te gaan druk je weer op de grote knop. De werkdag met de bijhorende uren worden dan opgeslagen.

In het overzicht van 'Timestamps' kan je per dag een overzicht bekijken van gewerkte uren en pauzes etc. Daar zie je de totale tijd die je gewerkt hebt en kan je zien of je overgewerkt hebt. Hiervoor moeten je standaard werktijden natuurlijk wel goed ingevoerd staan in de instellingen van de app. 

De gegevens in TimeStamps kan je direct exporteren als HTML-bestand of CSV-bestand om bijvoorbeeld uit te printen voor je eigen administratie.


TimeStamps

Prijs: Tijdelijk gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord