Apps Voor Niks: TimeStamps, Adding Apples en Nostalgio voor iPhone en iPad vandaag gratis

apps voor niksVandaag in Apps Voor Niks: Een app waarmee je de uren van je werkdag kan bijhouden om overicht te krijgen in gewerkte uren en overwerk, een spel voor kinderen om hun rekenkunsten op een leuke manier te kunnen oefenen en een app waarmee jezelf prachtige collages kan maken van je eigen foto's. Deze apps zijn vandaag of voor een korte periode gratis te downloaden in de App Store voor je iPhone, iPad of iPod touch.

TimeStamps

Met TimeStamps voor iPhone en iPod touch kan je bijhouden hoeveel uur je per dag hebt gewerkt en op welke dagen je hebt overgewerkt. Dit kan allemaal heel simpel dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Met de export-functie kan je je werkschema exporteren voor je eigen administratie. Lees ook ons artikel dat we vandaag publiceerde op onze website.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Adding Apples

Met Adding Apples voor iPhone kan je je kinderen op een leuke manier laten oefenen met simpele rekensommetjes. Door zelf een paar knoppen met getallen te kiezen maakt het kind zelf een rekensom waarna het kind het aantal appels kan tellen. Vervolgens kan het goede antwoord worden gegeven waarna een beloning volgt in de vorm van munten. Deze munten kunnen worden gebruikt om leuke troffeeën te kopen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


Nostalgioook voor ipad

Maak een prachtige fotocollage van je eigen foto's binnen enkele minuten met Nostalgio voor iPhone en iPad. In de app kan je een reeks foto's maken of je kunt foto's kiezen uit je filmrol. Je kunt zelf de stijl bepalen door een gewenste sjabloon te kiezen en de kleur van de randstijlen te veranderen.

Foto's kan je in de collage ook draaien en het formaat van de foto's aanpassen voor een nog mooier effect. Wanneer je tevreden bent met het resultaat, dan kan je je collage delen via Flickr, Tumblr en andere bekende sociale netwerken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord