AppEvent: iPayNoMore voor iPhone vandaag gratis

ipaynomore appHeb jij ook zo veel abonnementen lopen omdat je de opzegtermijn hebt gemist? Voorkom dit in de toekomst met je iPhone waarop iPayNoMore staat geïnstalleerd! Deze app waarschuwt je om een abonnement of ander contract op tijd op te zeggen voordat het te laat is. De app is vandaag gratis te downloaden in verband met het AppEvent!

Over iPayNoMore 

Krijg inzicht in abonnementen en andere contracten waar je voor betaalt maar eigenlijk helemaal niet nodig hebt met iPayNoMore voor je iPhone en iPod touch. Denk bijvoorbeeld aan de televisiegids die wekelijks op de mat valt maar waar nooit meer ingekeken omdat je een tv-gids op je iPad gebruikt. Zonde van je geld!

Je kunt in iPayNoMore abonnementen invoeren middels hun startdatum en duur. De app geeft dan automatisch een waarschuwing wanneer een abonnement afloopt en je nog op tijd bent om het op te zeggen voordat dit niet meer mogelijk is vanwege de opzeggingstermijn.

Naast het voorkomen van onnodig betalen van abonnementen kan je in iPayNoMore ook een overizcht krijgen van al je abonnementen. Je ziet dan in één oogopslag hoeveel geld je per maand aan abbo's kwijt bent en welk abonnement het duurste is.


iPayNoMore

Prijs: Gratis! (alleen op 19-01-2012)

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord