Red Hot Chili Peppers brengen officiële app voor iPhone uit

redhotchilipeppers appDe bekende Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers heeft onlangs een officiële app voor je iPhone en iPod touch uitgebracht. Met deze app blijf je waar dan ook, wanneer dan ook op de hoogte van deze artiesten. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Deze officiële app kent meerdere onderdelen. Zo kan je in de app onder andere het laatste nieuws over de RHCP lezen, kan je een overzicht van alle albums bekijken en kan je hun tourdata bekijken. Muziek staat natuurlijk centraal in de app. Je kunt van elk gemaakt nummer uit de albums van RHCP een korte preview beluisteren en als je wilt het album direct aanschaffen.

Screenshots

Red Hot Chili Peppers iPhone

Daarnaast bevat de app ook andere leuke functies. Zo kan je een kijkje achter de schermen nemen en kan je zelf een eigen fotokaart maken met de camera van je iPhone met een randstijl in het teken van de Red Hot Chili Peppers.

Eerder brachten ook bekende Nederlandse artietsen hun eigen officiële iPhone-app uit. Zo brachten bijvoorbeeld Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis beide vorig jaar een eigen app uit waarmee je de artiesten kunt volgen.


Red Hot Chili Pepper Official

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord