AppEvent: Dragonfly visual learning voor iPad vandaag gratis

dragonfly appHeb je een kind op de basisschool en wil je hem of haar helpen om op een leuke en moderne manier nieuwe dingen te leren? Download dan vandaag nog de app 'Dragonfly visual learning' voor iPad van ontwikkelaar Michele Stigter. De app is namelijk alleen vandaag gratis in verband met het AppEvent!

Over Dragonfly visual learning

Dragonfly is een eerste aanzet om het visueel leren oftewel beelddenken een uitweg te geven naast het “normale” leren op de basisschool. Vaak is voor beelddenkers het materiaal niet voldoende om lesstof te leren. Beelddenkers leren anders. Ze willen graag een kapstok om de stukjes lesstof die ze krijgen aan op te hangen. Ze hebben een uitleg nodig die wat meer beeldend is. Op dit moment is Dragonfly een werk in oprichting. De basis staat er. Nu moet er nog veel meer content komen.

Resultaten kunnen achteraf bekeken worden in de virtuele kamers en worden per speler bijgehouden. De groep kan worden ingesteld per speler. Deze wordt automatisch gelinkt aan de leeftijd van de speler, maar kan via de link parental control eventueel aangepast worden wanneer een kind verder of minder ver is.


Dragonfly visual learning voor iPad

Prijs: Gratis (alleen op 18-01-2012)

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord