Apps Voor Niks: Inknotes, Timenotes en Word Boom voor iPhone en iPad vandaag gratis

apps voor niksVandaag in Apps Voor Niks: Een Penultimate-achtige iPad-app waarin je handgeschreven notities en aantekeningen kan maken op verschillende papier en verschillende schrijfwaren, een iPhone-app waarmee je overzichtelijk belangrijke gebeurtenissen kan vinden en aftelt naar het moment van de gebeurtenis en een spel met een race tegen de klok tijdens het maken van woorden van de gegeven letters. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Inknotes Basic voor iPad

Maak je op je iPad liever notities en aantekeningen met je vinger dan met het toetsenbord op je iPad? Dat kan met Inknotes Basic. Hiermee maak je handgeschreven notities die je kan schrijven op verschillende soorten papier, met een verschillende kleur en je kan wisselen tussen pen, potlood en stift. Ook kan je natuurlijk de dikte aanpassen en zo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Timenotes voor iPhone

Aftellen naar een belangrijke dag of gebeurtenis? Krijg een overzicht met Timenotes voor iPhone en iPod touch. Je voegt in deze app een gebeurtenis in, selecteert datum en tijdstip en de app telt af op jaren, dagen, minuten en seconden. Alle aftelklokken komen overzichtelijk in één overzicht te staan en je kunt voor elke gebeurtenis uit verschillende achtergronden kiezen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Word Boom voor iPhone & iPad

In Word Boom is het de bedoeling om zo snel mogelijk van een aantal gegeven letters zo veel mogelijk woorden te maken. Vooral de tijd is belangrijk omdat een bom explodeert wanneer de teller op nul staat.

 

Het eerste woord dat je moet maken bestaat uit weinig letters, de laatste uit veel letters. Je hoeft niet altijd alle woorden te maken. Het aantal vereiste woorden dat je in een level minimaal moet maken vind je op een teller die bijvoorbeeld aangeeft dat je in totaal nog 20 letters moet gebruiken.

De app is universeel en werkt, helaas, alleen in het Engels. Als je woordenschat van de Engelse taal wel goed zit is dit dus een erg uitdagend spel!

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord