Apps Voor Niks: Parkbuddy, Battles of 1944 en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

apps voor niksVandaag in Apps Voor Niks: Een ultra-handige app waarmee je snel en gemakkelijk je geparkeerde auto of fiets kan terugvinden, een strategie-spel dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog en een iPhone-app waarmee je je foto's uit je filmrol op een stijlvolle kalender kan bekijken. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Parkbuddy voor iPhone

Vergeet jij ook wel eens waar je je auto of fiets hebt geparkeerd op een drukke parkeerplaats of fietsenstalling? Met Parkbuddy voor iPhone voorkom je dit probleem. Zodra je je voertuig parkeert, slaat Parkbuddy je locatie op en kan je zelf een foto of notitie toevoegen. Als je je voertuig vervolgens weer terug wilt vinden brengt de app je op de kaart snel terug naar de parkeerplaats,

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_5sterren

» DOWNLOADEN


Battles of 1944 voor iPad

Battles of 1944 voor iPad is een strategie-spel dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Het is de bedoeling om een verdedigingslinie op te stellen om zo de weg voor de vijand te blokkeren.

Je kunt kiezen uit negen verschillende speelvelden en uit meer dan 20 units om je linie op te bouwen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Awesome Photo Calendar voor iPhone

Bekijk je foto's genomen met je iPhone of iPod touch op een stijlvolle kalender. Je ziet daardoor meteen wanneer je je foto hebt genomen en waar. Je kunt in totaal kiezen uit vier thema's. Wanneer je een foto bekijkt vanuit de kalander kan je een notitie toevoegen, de foto weergeven op de kaart of je kan de foto meteen delen met je vrienden via allerlei sociale netwerken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord