Maak verticale fotocollages binnen enkele minuten met PhotoString voor iPhone

photostring appEen combinatie van meerdere foto's bij elkaar kunnen mooie resultaten brengen. Denk bijvoorbeeld aan een aantal foto's van verschillende zonsondergangen bij elkaar of van verschillende soorten bloemen. Met PhotoString voor iPhone kan je snel en ook nog eens eenvoudig verticale collages van meerdere foto's maken.

Allereerst kies je één van lay-outs voor de collage die je wilt maken. Je hebt in totaal keuze uit vier verschillende ontwerpen. Zodra je er één gekozen hebt, kan je je eigen foto's uit je filmrol toevoegen aan de collage of je kan vanuit de app foto's maken. Aan elke foto kan je een klein onderschrift toevoegen en het lettertype van dit onderschrift kan je zelf aanpassen. Voor iedereen zit er wel één gepast lettertype bij.

Screenshots

PhotoString iPhonePhotoString iPhone

De app geeft je ook de mogelijkheid om de kwaliteit van de gemaakte collage in te stellen. De resolutie wordt op je keuze aangepast.

Zodra je je collage gemaakt hebt en je bent tevreden met het resultaat dan wacht je alleen nog de taak om de collage op te slaan of hem te delen met je vrienden. Dit kan via e-mail, Facebook, Twitter en via Tumblr.


PhotoString voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord