Snel de hoogte van je boete berekenen bij een snelheidsovertreding met Boete voor iPhone

boete appHeb je te snel gereden op een openbare weg of wil je weten welke boete je hebt geriskeerd? Met Boete voor je iPhone en iPod touch kan je in enkele stappen de hoogte van een boete berekenen bij een snelheidsovertreding.

Het berekenen van een boete gebeurt in drie stappen. In de eerste stap geef je aan met welk voertuig je te hard reed, in stap 2 geef je aan of dit binnen de bebouwde kom, buiten de bebouwde kom of op de snelweg gebeurde en je geeft aan of er wegwerkzaamheden waren. In de laatste stap vul je de plaatselijke toegestane snelheid en de snelheid die jij hebt gereden in. Vervolgens geeft de app de hoogte van de boete en je vind de snelheidsovertreding minus de wettelijke correctie.

Screenshots

Boete iPhone boete

Wanneer je ver boven de toegestane snelheid hebt gereden geeft de app aan dat de hoogte wordt bepaald door de officier van justitie. De bekende zin die we altijd al hebben gekend van programma's als Blik op de weg en Wegmisbruikers.

Naast de mogelijkheid om een boete te berekenen vind je in de app ook een complete database van alle in Nederland bestaande boetes. Zo kan je ook voor andere overtredingen opzoeken hoe hoog het boetebedrag bedraagt.


Boete voor iPhone

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord