AppEvent: HeyHey Colors voor iPad vandaag gratis

heyhey colors appKleurplaten inkleuren op de iPad is niet alleen heel gemakkelijk en geeft geen troep maar is natuurlijk ook nog eens heel leuk! HeyHey Colors brengt voor de allerjongste iPad-gebruikers 18 verschillende kleurplaten naar de iPad die naar eigen wens ingekleurd kunnen worden. De app is vandaag gratis in verband met het AppEvent!

Over HeyHey Colors

De app biedt drie verschillende kleurmogelijkheden. Met een spuitbus kunnen de kleine kinderen de tekening inkleuren met 21 verschillende kleuren. Hierin spuiten zij de tekening in en kunnen daarbij buiten de lijntjes gaan. Wil je het de kinderen makkelijker maken om niet buiten de lijntjes te kleuren dan kan je de fat-finger-correctie gebruiken.

Met de 21 vlekjes kunnen kinderen een geheel vlak in één keer inkleuren met de gewenste kleur. Met de patronen-functie kunnen de vlakken opgevuld worden met verschillende patronen om de tekening op te leuken.

Screenshot

HeyHey Colors iPad

De gemaakte tekeningen zijn te delen via e-mail of kunnen door middel van een pdf-bestand uitgeprint worden waarna deze met een magneet op de koelkast geplakt kunnen worden door moeders.


HeyHey Colors voor iPad

Prijs: Gratis! (alleen op 26-01-2012)

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord