Pak een moment van rust na een stressvolle dag met Serenity voor iPhone

serenity iphoneKom tijdens een drukke en stressvolle dag even helemaal tot rust door een break te nemen met Serenity voor je iPhone en iPod touch. Met deze relaxing-app van ontwikkelaar Tap Tap Tap, bekend van de ultrapopulaire Camera+ app, kan je kiezen uit dertig verschillende video's metde bijhorende, rustgevende geluiden.

Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan video's met beelden en geluiden van vallende regen, prachtige natuurvelden en een brandende kaars. Het aanbod van de video's met bijhorend geluid is divers, voor iedereen zit er wel wat bij. Hiermee wil de app je de stress even ontnemen en je een moment voor jezelf geven.

Screenshots

Serenity iPhoneSerenity Iphone

Alle video's kan je dankzij AirPlay streamen naar al je AirPlay-apparaten. Op deze manier kan je optimaal genieten van de rustgevende video's op bijvoorbeeld een grote televisie via Apple TV of je kan naar de mooie geluiden luisteren via je AirPlay-speakers.

Serenity kan je ook helpen om lekker in slaap te vallen. De app bevat namelijk een timer-functie. De video stopt na de ingestelde tijd dan automatisch met spelen en bespaart daarmee de batterij van je iPhone terwijl jij heerlijk in slaap bent gevallen.


Serenity voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord