Apps Voor Niks: HeyHey Colors, iREC en Jelly Wars voor iPhone en iPad vandaag gratis

apps voor niksVandaag in Apps Voor Niks: Een iPad-app die achtien kleurplaten naar de iPad brengt voor onze jongste iPad-gebruikers en waar de kleurplaten nooit opraken, een universele app waarmee je direct kan beginnen met het opnemen van een video en een online game waarin je tegenstanders vanuit de hele wereld kan verslaan. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

HeyHey Colors voor iPad

De app biedt drie verschillende kleurmogelijkheden. Met een spuitbus kunnen de kleine kinderen de tekening inkleuren met 21 verschillende kleuren. Hierin spuiten zij de tekening in en kunnen daarbij buiten de lijntjes gaan. Wil je het de kinderen makkelijker maken om niet buiten de lijntjes te kleuren dan kan je de fat-finger-correctie gebruiken.

Met de 21 vlekjes kunnen kinderen een geheel vlak in één keer inkleuren met de gewenste kleur. Met de patronen-functie kunnen de vlakken opgevuld worden met verschillende patronen om de tekening op te leuken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


iREC voor iPhone & iPad

Je hebt soms van die momenten die je móet filmen maar je net te laat was omdat het opstarten van de camera-app of het wisselen tussen foto- en videomodus te lang duurde. Voortaan gebruik je tijdens dit soort momenten iREC. Start simpelweg de app en je begint meteen met het opnemen met een video. Je stopt de opname weer door op de thuisknop te drukken van je iPhone, iPad of iPod touch.

De app is vooral een uitkomst voor gebruikers van een iOS-device waarop geen iOS 5 staat geïnstalleerd. In iOS 5 kan je namelijk direct beginnen met het maken van een foto of video vanuit het ontgrendelscherm door twee maal op de thuisknop te drukken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Jelly Wars voor iPhone & iPad

In Jelly Wars is het de bedoeling om je tegenstander te vernietigen door jelly shots op hem te schieten of op de balk onder je tegenstander om deze te laten vallen. Hoe dichter een jelly shot in de buurt komt van je tegenstanders, hoe zwakker je tegenstander wordt.

Je kunt je eigen positie tegenover je tegenstander veranderen door te springen.

Jelly Wars iPhone iPad

Het spel speel je online tegen tegenstanders vanuit de hele wereld. Je werkt om de beurten zodat je elke beurt van positie kan veranderen en jelly shots naar de andere kant kan schieten.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord