Apps Voor Niks: Siege Hero, iBlackboard en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

siege heroVandaag in Apps Voor Niks: Een geslaagde kloon van Angry Birds met een net iets andere gameplay, een app waarmee je sneller aantekeningen maakt en test hoe goed jij je Facebook-vrienden kent. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Siege Hero voor iPhone

In Siege Hero voor de iPhone en iPod touch is het de bedoeling om een constructie te vernietigen en zo alle ridders en andere vechtersbaasjes uit te schakelen. Hetzelfde idee dus als die van Angry Birds. Alleen gooi je in dit spel niet met razende vogels maar met groter geschut zoals stenen, bommen, vuur en dat soort wapens. Een ander verschil met Angry Birds is dat je deze wapens niet vanaf de zijkant naar de constructie werpt maar vanaf je voorkant.

Siege Hero iPhone

Je kiest een punt in het bouwwerk en het wapen zal vervolgens naar dit punt gewerpt worden. Door je vinger eventjes stil te houden op het scherm komt een vergrootglas in beeld waarmee je nog preciezer een punt kan kiezen waarvan jij denkt dat hierdoor de constructie zal omvallen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


iBLACKB0ARD voor iPhone & iPad

In iBLACKB0ARD voor iPhone en iPad kan je sneller iemand iets duidelijk maken of kan je op een eenvoudige manier aantekeningen maken tijdens college of tijdens de les. Je tekent namelijk simpelweg de uitleg of aantekening op het virtuele schoolbord op het scherm van je iPhone of iPad. Daarbij is het mogelijk om uit verschillende diktes te kiezen en verschillende kleuren te gebruiken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


FaceTouch voor iPhone

Hoe goed ken jij je Facebook-vrienden eigenlijk? Test het met deze Trivia-achtige game waarin je elke gegeven profielfoto moet koppelen aan de juiste persoon. Maar zo gemakkelijk wordt het je ook weer niet gemaakt! De profielfoto's zijn namelijk bedekt en met je vinger kan je deze beetje bij beetje onthullen maar hoe vaker je tikt, hoe meer punten je verliest!

FaceTouch iPhone

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


Live Street View voor iPhone & iPad

 

Met Live Street View wordt Google Street View op je iOS-device sterk vereenvoudigd en sta je binnen enkele tikken op de plaats van bestemming. Dankzij de ingebouwde kompas van je iPhone en iPad draait het beeld van de locatie mee met jouw beweging en daardoor lijkt het net alsof je daadwerkelijk op de locatie aanwezig bent.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord