AppEvent: Hungry Sheep voor iPhone vandaag gratis

hungry sheep iphoneZin in een leuk en verslavend spelletje? Hungry Sheep voor iPhone en iPod touch is vandaag gratis te downloaden in de App Store in verband met het AppEvent! In dit nieuwe, Nederlandse spel sorteer je met je vingers hongerige schapen naar het juiste weiland.

Over Hungry Sheep

In Hungry Sheep voor iPhone en iPod touch leef je op een boerderij met een groot aantal hongerige schapen. Jij kunt ze van de honger afhelpen door ze op de juiste manier te sorteren over twee weilanden. De witte schapen eten alleen witte bloemen en de zwarte schapen alleen de donker gekleurde bloemen. Wanneer er meer dan drie schapen te weinig te eten krijgen en als gevolg hiervan overlijden dat is het 'game over'. Dit gebeurt ook wanneer je schapen in het verkeerde weiland plaatst.

Screenshot

Hungry Sheep iPhone

De schapen komen vanaf een lopende band terecht op een pad tussen beide weilanden in. Vervolgens kan je de schapen op het juiste veld slingeren. Het middenpad kan behoorlijk snel volraken met hongerige schapen maar gelukkig kan je de trouwe hond te hulp roepen die alle schapen op het middenpad in één keer op de goede plaats neerzet.


Hungry Sheep voor iPhone

Prijs: Gratis! (alleen op 30-01-2012)

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord