Game your Video voor iPhone: op eenvoudige wijze professionele effecten toevoegen aan je video's

game your video appDe nieuwe app 'Game your Video' is niet zomaar een videobewerking-app voor je iPhone en iPod touch. Het combineert namelijk de twee werelden van gaming en video tot één wereld. Met Game your Video kan je op een zeer eenvoudige en leuke wijze iets bijzonders maken van je video's!

Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een slowmotion-effect aan je video's of het juist versneld afspelen van een bepaald deel in de video. Al snel waag je je hiervoor aan videoprogramma's die meestal veels te ingewikkeld en te professioneel te werk gaan. In Game your Video is het toevoegen van dergelijke effecten een fluitje van een cent dankzij de eenvoud van de app.

Naast het toevoegen van bewegingseffecten aan een video kan je in Game your Video nog veel meer effecten toevoegen. Zo kan je zeer eenvoudig audio-effecten toevoegen en in een handomdraai iemand in de video en piepstemmetje geven dat een humoristisch resultaat geeft!

Screenshot

Game your Video iPhone

Het bewerken in Game your Video gaat door middel van knoppen. Elk effect heeft zijn eigen knop. Wanneer je tijdens het bewerken van een video één van de knoppen indrukt wordt het effect meteen aan het deel van de video toegevoegd totdat je de knop weer uitschakelt. Je ziet meteen het resultaat die het effect geeft aan de video.

Game your Video maakt het maken van video's dus even leuk en eenvoudig als het spelen van een spelletje dat ook gespeeld kan worden door een kind van zes! De app is voor slechts €1,59 te downloaden voor je iPhone 4(S) en iPod touch (4e generatie) en heeft onze vijf sterren-beoordeling dik verdiend!


Game your Video

Prijs: € 1,59
app beoordeling_5sterren

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord