AppEvent: Flitsmeister voor iPhone vandaag gratis

flitsmeister appBen jij boetes van snelheidsovertredingen ook helemaal zat? Dan helpt Flitsmeister voor iPhone je om een grote som geld te besparen op een slimme manier! Deze app waarschuwt je namelijk automatisch wanneer je in de buurt komt van een flitser, trajectcontrole enz. De app kost normaal €2,39 maar is, om nog meer geld te besparen, alleen vandaag helemaal gratis te downloaden in verband met het AppEvent!

Over Flitsmeister

Op de hoogte gehouden worden en gewaarschuwd worden voor flitsers en files op de weg? Bespaar een berg boetes en een hoop tijd dankzij Flitsmeister! Flitsmeister heeft het meest uitgebreide en actuele overzicht van mobiele flitsers, files, trajectcontroles en KLPD controles.

Screenshots

Flitsmeister

Het werkt precies zoals je zou willen dat het zou werken. Zodra je een flitser nadert geeft Flitsmeister door middel van GPS een push-notificatie. Er kan een push schedule ingesteld worden zodat je alleen notificaties ontvangt tussen bijvoorbeeld 17.00 en 19.00 uur. Boetes op snelheid zijn met Flitsmeister verleden tijd!


Flitsmeister

Prijs: Gratis! (alleen gratis op 31-01-2012)

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord