Frag: een handige datumprikker op de iPhone

frag iphoneJe kent het vast wel: je hebt een afspraak gemaakt met je vrienden maar uiteindelijk blijkt dat één van je vrienden op de gekozen datum niet kan en het afspraakje kan alweer verplaatst worden. Dit kan je voorkomen door voortaan gebruik te maken van Frag, een handige datumprikker voor je iPhone.

Zodra je een afspraak met een aantal vrienden wilt maken start je Frag op en maak je een nieuwe afspraak aan. Vervolgens voeg je elke vriend die meegaat toe aan je vriendenvijfer door middel van hun e-mailadres. Je kiest vervolgens een aantal geschikte data en tijdstippen en daarna aan iedereen de taak om via Frag aan te geven welke datum het beste voor hen uitkomt. Zo wordt het prikken van een geschikte datum veel gemakkelijker dan via papieren agenda's e.d.

Screenshots

Frag voor iPhoneFrag iPhone

Je kunt je vrienden toevoegen aan je vriendenvijfer vanuit het adresboek op je iPhone. Je moet dan wel van iedereen het e-mailadres hebben opgeslagen en je vrienden moeten hun e-mailadres hebben opgegeven aan Frag. Het is niet nodig dat alle vrienden ook over de Frag-applicatie voor iPhone beschikken. Zij kunnen namelijk ook hun voorkeuren doorgeven via een web-based versie van Frag.


Frag voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord