Apps Voor Niks: Flitsmeister, Tie Right en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

tie rightVandaag in Apps Voor Niks: Een geldbesparende app die je waarschuwt voor flitsers en trajectcontroles in de buurt, een simpele zaklamp-app zoals die hoort te zijn, een app die je helpt je stropdas te strikken en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Flitsmeister voor iPhone

Op de hoogte gehouden worden en gewaarschuwd worden voor flitsers en files op de weg? Bespaar een berg boetes en een hoop tijd dankzij Flitsmeister! Flitsmeister heeft het meest uitgebreide en actuele overzicht van mobiele flitsers, files, trajectcontroles en KLPD controles.

Flitsmeister

Het werkt precies zoals je zou willen dat het zou werken. Zodra je een flitser nadert geeft Flitsmeister door middel van GPS een push-notificatie. Er kan een push schedule ingesteld worden zodat je alleen notificaties ontvangt tussen bijvoorbeeld 17.00 en 19.00 uur. Boetes op snelheid zijn met Flitsmeister verleden tijd!

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Tie Right voor iPhone & iPad

Het strikken van een stropdas kan in het begin knap lastig zijn. Gelukkig kan Tie Right voor iPhone, iPad en iPod touch je stap voor stap helpen om zes perfecte knopen te maken. Je kunt zelf kiezen hoe de stappen worden weergegeven; vanuit een voor- of bovenaanzicht.

Voor iPhone

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN

Voor iPad

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


Fruit Slayer! voor iPhone

Voor wie geen euro over heeft voor Fruit Ninja, kan deze gejatte versie van dit spel downloaden. In Fruit Slayer! dien je ook zo veel mogelijk fruitstukken door midden te snijden en daarbij op te passen voor het giftige flesje. Je kunt ook in Fruit Slayer! combo's maken door in één slag meerdere stukken door te snijden.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_2sterren

» DOWNLOADEN


Lampie voor iPhone

Een zaklamp voor je iPhone die het werk voor je doet dat die hoort te doen zonder al te veel onzin daaromheen. Ben je op zoek naar de meest eenvoudige zaklamp dan moet je zeker Lampie hebben. Met slechts één druk op de knop krijg je licht van de LED-flitser van de iPhone 4 en 4S.

Lampie iPhone

Je kunt kiezen uit een lichte of donkere achtergrond door tweemaal op het scherm te tikken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord